Dům Rose a Trevora
+5
Klaus Mikaelson
Mason Lockwood
Enzo
Rose Salvatore
Damon Salvatore
9 posters
Strana 3 z 14
Strana 3 z 14 • 1, 2, 3, 4 ... 8 ... 14
Re: Dům Rose a Trevora
*Povzdychne si, když mu to Damon odkýve a jde za Rose do kuchyně. Zůstane na ní koukat. Slyšel její volání.* My to nebyli Rose.... Vážně si sedni. *Koukne na ní a pak na Damona. Nechá mu větší prostor pro komunikaci s ní, protože to rozhodně vezme líp od Damona, než od něj. Smutně se na ní podívá a zvrtí havou nad tím nepořádkem v kuchyni.* (Zasranej čokl.) *Pomyslí si a zamračí se nad tím jeho slizkým ksichtem, jak se sápal po Lexi.*
Enzo- Poèet pøíspìvkù : 2807
*Podívá se v šoku na Damona, když na ní promluví a couvne ještě kus k jídelnímu stolu. Narazí na židli a když jí řekne, ať si sedne, že jí musí něco říct, zbledne.* Co mi musíte říct? Co se tady stalo? A jak to víš ty? Enzo.... *Koukne na něj zmateně, když souhlasí s Damonem. Posadí se na židličku mechanicky a sjede pohledem svoje zásoby, které by jí vydržely na neskutečnou dobu. prohrábne si vlasy a koukne na oba dva.* Tak mluvte, ale...!
Rose Salvatore- Poèet pøíspìvkù : 3668
*Nadechne se,když si sedne a řekne,aby mluvily.Koukne na Enza a čeká,že to řekne on,ale nakonec začne sám*Enzo mi to řekl na párty,když si spala*koukne na ní*byl to Mason*řekne a vydechne.Tohle se mu nechce říkat.Tuší,že to nevezme moc dobře hlavně to,jestli se dozví,že je Mason mrtvej*Asi byl naštvaný,tak přišel sem..*Nezná pravý důvod,proč to Mason udělal.Koukne na Enza,aby doplnil jeho slova.Nechce jí to říkat všechno sám,když ví jen půlku z toho*
Damon Salvatore- Poèet pøíspìvkù : 3663
*Sleduje jak Damon začal a sedne si k tomu stolu na druhou stranu. Vidí,jak se Rose tváří při jeho slovech.* Je to tak. Klaus si z Masona stvořil hybrida.... Přišel mě pokousat a pak pravděpodobně zavítal sem, aby se ti pomstil. Díkybohu jsi tu nebyla a tak udělal alespoň tohle.... *Pokračuje a polkne. Bude muset říct,že je po něm, ake vůbec neví jak na to, na chvíli se odmlčí a sleduje Roseinu reakci.Je mu jí líto.*
*Sleduje Damona a zamračí se.* Mason?? Mason je vlkodlak... *Koukne na něj nechápavě a pak koukne na Enza.* Mason je hybrid?!! A .... kousl tě? *Pootevře pusu a cítí srdce až v krku. Kdykoliv se sem může vrátit a zabít jí.* Děláte si srandu? Domluvili jste se na mě? A říkáte mi to teď? Teď a tady? Když sem může naběhnout a všechny nás kousnout? Už vidím Klause, jak sem běží a všem třem nám ochotně dává krev. *Vystřelí z té židle a kouká se na oba naštvaně. Vůbec nechápe, o co tady jde a nevěří tomu, že by jí to Mason udělal.* To není možný. *Zavrtí hlavou a roztřesou se jí nohy.*
*Kouká na Enza a poslouchá,co všechno k tomu dodá on.Vydechne,když Rose začne šílet.Rozejde se za ní*Rose*přejde k ní a dotlačí jí zpět k té židli,na kterou jí donutí sednout si.Zůstane stát u ní a zadívá se jí do očí*uklidni se,dobře?*pozvedne obočí a chvíli jí jen tak sleduje*Mason už nám nic neudělá,Klaus nebude potřeba.Mason už je tam,kde si zaslouží být....a nebude nás otravovat.*oznámí jí a stále u ní zůstává stát,kdyby náhodou začala šílet,brečet nebo cokoliv.Sám to nenese moc dobře,i když je to možná jen proto,že už by si potřeboval odpočinout*
*Sleduje ten výjev před sebou a vůbec mu z toho není dobře. Neví, co by Rose řekl, jen doufá, že se nerozbrečí, nebo nedostane hysterický záchvat. Nechává to na Damonovi až do poslední věty.* Já ho zabil Rose... Chtěl mě zabít, myslel, že jsem mrtvý a šel po Lexi. Zazvonil u nás a začal se po ní sápat a strkat jí jazyk do krku....Je po něm... *Řekne a kouká na ní.*
*Když jí Damon donutí si znovu sednout, posadí se a kouká na něj zmateně.Podívá se mu do očí a přikývne. Snaží se být v klidu.* Počkej,jak to myslíš, že.... *Podívá se na Enza a zůstane na něj chvilku koukat s pootevřenou pusou. Přikryje si jí dlaní a zalijí se jí oči slzami.* Tys ho... Ale on.... Ne.... *Hlesne tišše a podívá se na Damona.* Damone, to ne... To nemohl být on.... *Koukne zpátky na Enza.* S někým jste si ho spletli. On není takový.... *Vyteče jí pár slz, ale hned je otře. Nemůže tomu uvěřit. Mason by přece nebyl schopný něčeho takového. Položí si hlavu do dlaní a rozpláče se.* Nemohl to být on. *Sesune se z té židle na kolena na zem s hlavou v dlaních.Má pocit hrozné prázdnoty uvnitř sebe.* Víš určitě, že to byl on? *Zvedne uslzenou tvář k Enzovi a doufá, že jí to vymluví. Podívá se na Damona. Nechtěla věřit tomu, že by byl Mason schopný pokousat Damona schválně o úplnku, ještě ke všemu tohle.Schová si tvář do dlaní a snaží se t rozdýchat. Je přetažená, takže je to o to horší. Má pocit, že se rozsype na tisíc kousků.*
*Koukne na Enza,když pokračuje v mluvení a řekne jí to přímo.Vydechne*Rose,mohl to být on*kývne a když se sesune na zem,sedne si do dřepu a pak na paty*hybrid je na půl upír*polkne a sklopí oči*jako upír měl své emoce znásobené.Skoro se divím,že to nerozházel i v penziónu*koukne na ní.Šoupne se po zemi blíž k ní a obejme jí*Je víc než jisté,že to byl on...Ty tady nemáš nepřátele,kteří by to mohli být,takže zbývá jen on.Jen on to tady u tebe znal...Všechno to do sebe pasuje jako puzzle..Jen se nad tím zamyslet a složit to dohromady*Už neví,co by řekl a jak by jí přesvědčil.Vlastně už vůbec neví,co by jí měl k tomuhle říct.Když měl vyplé emoce,všechno to pro něho vždycky bylo snažší.Hlavně v tom,že to nikdy nikomu neřekl a nechal si to pro sebe,nebo se tomu jen smál*
*Sesune se Damonovi do náruče, když jí obejme a zaboří mu hlavu do ramene.* Nemůžu tomu uvěřit.... *Zašeptá s pláčem. Má pocit, že jí vybuchne srdce.* Nikdy bych.... *Odmlčí se, ani nedokáže říct, jeho jméno. Všechno jí to díky Damonovi do sebe zapadne.* já bych si nikdy nemyslela, že by dokázal být takový.... *Řekne pak jen a zůstane Damonovi zhroucená v objetí.* Ještě, že jsem tu nebyla.... Nebo ty..... *Zavzlyká potichu.* Tohle se mi určitě jen zdá.... Že se mi to zdá? *Odtáhne se od něj trošku a podívá se mu do očí.* Že se to neděje doopravdy? *Vyteče jí z očí pár slz. Bolí jí to neuvěřitelně.*
*Kouká na oba a když se sesune na zem Rose a k ní si přisedne Damon a obejme jí, promne si oči. Určitě nechtěl, aby se to Rose dozvěděla takhle. Ale aspoň to budou mít za sebou. Poslouchá Damona. Přesně ví, co má Rose říct, takže se do toho nemíchá. Pak si dřepne k nim a pohladí Rose po rameni. Koukne na Damona a kývne.* Rose, nechtěli jsme, aby ses to dozvěděla takhle. Kdybych věděl, že sem šel, uklidím to tady, ale neměli jsme páru. *Povzdychne si. Natáhne se pro toho obřího plyšáka, co leží kus od nich na zemi a přisune ho k Rose a Damonovi.* Můžu ti klidně odpřisáhnout, že to byl on... A Lexi jakbysmet. Od rána si drhne pusu skoro savem. *Pousměje se, když si vzpomene na její dezinfekci ústní dutiny. Když se pak Rose podívá na Damona a ptá se ho, jestli sní, sedne si vedle nich na zem a zavrtí hlavou. Zrovna epický návrat to nebyl.*
Jop,měli by jsme co dočinění né s jedním,ale rovnou se dvěma křížencema*zašklebí se nad tou představou.Koukne na Enza,když se k ním přidá a přitáhne toho medvěda.Neví sice,kde se tam vzal,ale teď to nehodlá řešit*Enzo má pravdu,nechtěli jsme aby ses to dozvěděla...Aspoň ne takhle*dá na Enzovo slova a vydechne*nope,bohužel nesníš.Tohle by byl pěkně blbej sen....Navíc podle mě až moc dlouhej*pokrčí rameny*I když by bylo fajn,být ve tvém snu...Za pár sekund otevřít oči,protože ty bys z té noční můry vstala.Já bych tě pohladil po zádech,přitáhl k sobě,spali by jsme dál a všechno by bylo v pořádku..*řekne zasněně*Jenže to by nebylo Mystic Falls,aby tu všechno proběhlo hladce a nikdo s nikým neměl problém..*už ani pomalu neví,co říká*
Hajzl.... Zasranej.... *Zavzlyká naposledy, střídá se u ní bolest se vztekem. Podívá se na toho medvěda, co Enzo přitáhl a uslzeně se pousměje.* Můj dárek k narozkám. *Špitne a pohladí toho medvěda.Pak poslouchá Damona a přivine se k němu,takže si opře hlavu o jeho krk.Ke konci se zasní společně s ním a povzdychne si.* Myslím, že do pár dní dávám Mystic Falls zase vale. *Utře si oči a koukne na Enza.* Vůbec nechápu, jak se mohl takhle změnit... *Zavrtí zlehka hlavou a chytne se Damonovi dlaně. Proplete si s ním prsty a zůstává o něj opřená. Je k smrti unavená. Teď, když nemá krev má navíc ještě hlad a pořád se jí to zdá jako pobyt v noční můře.*
*Usměje se, když Rose pohladí toho medvěda a přikývne jí. Je rád, že Masonovo řádění přežil.Pak je zas sleduje a poslouchá Damona. Stejně, jako byl překvapený z toho, jaký hovado je Mason teď čumí, jakej frajer je Damon. Pousměje se a zvedne se do dřepu.* Dáš Mystic Falls vale? Kam půjdeš? To se stěhuješ? *Zamračí se na Rose a koukne nechápavě na Damona. Pozvedne zlehka obočí.* Nezměnil se... Jen v něm převládly zlý vlastnosti. S tím nikdo z nás nic neudělá... Ale neublíží ti už. Nikomu dalšímu. *Zvedne se ze země a podívá se na ně.* Rose kam chceš odejít, že dáš Mystic Falls vale? *Řekne netrpělivě.*
*Když Rose řekne,co je ten medvěd zač,jen zlehka přikývne hlavou a poslouchá ty dva*Kdy chceš odsud odejít?*koukne na Rose tázavě*Já tě chápu,že chceš zase zmizet.Klaus si nedá pokoj nikdy....a tohle je jeho vina.Jenže jak vidíš,jeho nezastaví ani ten fakt,že nejsme ve městě....Když neudělá nic nám,udělá něco Stefanovi,Enzovi nebo..*nadechne se*Lexi*její jméno se mu nevyslovovalo zrovna nejlíp hlavně proto,že má před očima ten nepořádek,co je v penziónu*
*Z Damonových slov pak pochopí,že Rose chce zase někam vypadnout.Na jednu stranu jí rozumí,na druhou stranu je nerad,když jsou pryč.Ty dva týdny byly i tak dlouhé.* Damon má pravdu...Nenechávej nás tady... *Usměje se na oba a pak se ušklíbne.* Není to tu tak hrozný,když budeme držet spolu...No ne? *Zvedne obočí a když už je má tady oba před sebou,nadechne se.* Hele....mrzí mě to,jak jsem vás prudil,když jste odjeli.Nemyslel jsem to vážně a přepískl jsem to.....Všechno dobrý?
*Zvedne k Damonovi hlavu,když se jí zeptá,kdy chce odjet,ale nic mu neodpoví,dál ho poslouchá a smutně přikyvuje.Pak vstane a podívá se na Enza,když se k němu připojí.* Faaajn,fajn,fajn....Máte pravdu,oba....Už nic neříkám. *Zvedne ruce nad hlavu a sehne se pro toho medvěda,který je větší než ona.Posadí ho ke stolu a založí si ruce na prsou.* Je fakt,že když budeme spolu,je tu menší šance na podobné průsery.... *Povzdychne si.Opravdu se těšila,že odtud brzy vypadne.* Za mě dobrý,Enzo...Ale už to nezkoušej....Rozptylovala jsem Damona pak celý večer....Nic jednoduchýho....Vid, zlato? *Usměje se na Damona a pohladí ho lehce po tváři.Pak začne sbírat sáčky ze země a házet je na hromadu.Udělá se jí špatně a sedne si zpátky na zem.Má hlad,je unavená a ty šoky jí nepřidávají.*
Jop,společná spolupráce je teď to nejlepší*kývne a protočí oči,když Rose řekne Enzovi o tom,že ho musela rozptylovat*nemusela si mu o tom říkat..*koukne na Enza a zvedne se ze země*všechno dobrý*kývne,podá mu ruku a usměje se na něho.Nechce ho ztratit,takže je rád,že je to mezi nimi zase dobrý.Potom koukne zpět na Rose*nechceš s jít radši lehnout??My to tady s Enzou uklidíme...*nabídne jí,i když se bojí toho,že to odmítne*
Musela....páč to byla sakra těžká práce. *Ušklíbne se na Damona a mrkne na Enza.*Podívá se,jak si podávají ruce a protočí nad tím se smíchem hlavou.* Kámoši až za hrob,co kluci? *Založí si ruce v bok.Pak se vysouká zpátky na nohy.* Nechci,ještě nás čeká úklid Penzionu.Nejsem žádný chcípáček. *Prohrábne si vlasy a naháže ty pytlíky do velké ho pytle na odpadky.Když má hotovo,odnese ten pytel za dveře a koukne na ty dva.* Líbilo se mi to nošení na rukou,kdo mě odnese zpátky do Penzionu? *Usměje se a otevře dveře ven.*
*Zvedne pobaveně obočí nad jejich slovní přestřelkou ohledně rozptylování a koukne se smíchem na Damona.* Tak rozptylování bylo snad fajn,ne? *Zakření se a přijme Damonovu ruku s úlevou,usměje se na něj taky a přátelsky ho plácne po rameni.* Díky,kámo... *Mrkne na něj a pak po Rose,když si z nich dělá srandu.* Sorry,Rose,ale budeš teď muset občas Dama pouštět na pánský jízdy. *Zazubí se a koukne na ní,jak vstává a háže ty pytlíky do pytle na odpadky.* Řekl bych,že ta tvoje je větší magor.... *Zavrtí nad tím hlavou a zašklebí se.Koukne,jak to odnáší a sjede pohledem na Damona,když jí slyší.* Děláš taxík ty nebo já? *Zvedne obočí a usměje se.*
*Usměje se,když ho Enzo poplácá i po rameni a koukne na Rose.Ani pořádně nerozmyslí,co jí na to řekne a zasměje se nad Enzovo větou,že ho bude muset pouštět na pánské jízdy*Rose,já to zvládnu...*řekne na ten úklid.Vydechne,když je rozhodnutá a už stojí u dveří.Koukne na Enza a kývne na potvrzení,že Rose je větší blázen*Taxíka?*pozvedne pobaveně obočí*Já jí vezmu..*rozhodne nakonec*
*Procházel se po městě a prostě všude,byl naštvaný,ale neví,kde Lexi s Enzem bydlí.Netuší ani to,kde bydlí Rose.Když jde kousek od domu Rose a zaslechne hlas Rose,jak se ptá,kdo jí odnese tentokrát.Vydechne a usměje se.Když nemůže najít Lexi,vezme někoho jiného.U.r se přemístí před vchod a koukne na Rose co kdybych tě odnesl já?*zeptá se.Nečeká ani na reakci a prostě jí vezme do náručí.U.r s ní zmizí pryč*
Klaus Mikaelson- Poèet pøíspìvkù : 709
*Přikývne Damonovi a zasměje se nad tím,už udělá pár kroků jakože pryč,když se tam zjeví Klaus a popadne Rose.Než stačí mrknout,je s ní pryč.Nestačí ani nic říct,jen nevěřícně zíra na to prázdné místo,kde ještě před chvilkou stála a má otevřenou pusu.Není ani schopný nádechu,natož pohybu.Nechápe,jak se sem Klaus dostal a proč jí odnesl.Neměl se jak o Masonovi dozvědět,ledaže by Lexi provokovala se srdcem Masona.* Do pytle.........
*Zašklebí se a čekámkdy vyrazí.Nevěřícně se pak podívá na Klause,když se tam objeví.* Klaus..... *Vydechne a během vteřiny je i s ním pryč.*
*Když Enzo vyrazí,rozejde se za ním.Když se tam objeví Klaus,stejně jako Enzo,zůstane stát na místě a nedokáže udělat krok,ani říct jedno jediný písmenko.I když Enzo promluví,on ještě chvíli zůstane v šoku.Po chvíli se mu povede udělat krok a koukne na Enza*co to...viděl si...*nedokáže doříct věty*vím,kdo o tom bude vědět víc*řekne a rozejde se z toho domu*zavolám ti..*řekne poslední větu a pak u.r zmizí k Enzovi domu*
Strana 3 z 14 • 1, 2, 3, 4 ... 8 ... 14
Strana 3 z 14
Povolení tohoto fóra: