Dům Rose a Trevora
+5
Klaus Mikaelson
Mason Lockwood
Enzo
Rose Salvatore
Damon Salvatore
9 posters
Strana 4 z 14
Strana 4 z 14 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 9 ... 14
Re: Dům Rose a Trevora
*Podívá se na Damona a jen vrtí hlavou nad jeho nedokončenými větami.Ví,co chce říct,ale taky to nechápe.Když mu řekne,že mu zavolá,koukne na něj a probere se trochu z toho šoku.Taky ví,kdo bude vědět víc.U.r.zmizí do svého domu za Lexi.*
Enzo- Poèet pøíspìvkù : 2807
*K Roseinu domu, se díky jeho poloze za městem radši přemístí, aby to stihl do Penzionu dřív, než se mají sejít Lexi s Damonem. Vyjde schody nahoru, protože tam někde tuší ložnice a pokusí se najít tu Roseinu. Nakonec je s hledáním úspěšný, když ale otevře skříň, prohrábne si vlasy a povzdychne si. Vůbec neví, co jí má vzít na sebe. Když tam uvidí viset ty šaty, co měla na svém plese, s úsměvem je pohladí a vytáhne nějaký svetr. Na postel seskládá outfit jako profík a shlédne si ho Spokojeně se na to zazubí a vyfotí si to. Pošle Lexi MMSku.*
- kód:
Můžu fušovat do řemesla módním poradcům. Jsem hustej, co? Miluju Tě. E.
Enzo- Poèet pøíspìvkù : 2807
*Když se dostane od nemocnice domů, vyhodí pytel, který ta předchozí večer nechala za dveřmi do popelnice před domem a vejde dovnitř. Skopne ze sebe boty a dá si krevní konzervy do lednice. Hodí kabelku na stůl a vezme do rukou toho medvěda. Vyběhne schody nahoru a medvěda hodí na postel. Pak si sedne do křesla s novým mobilem a nastaví si vyzvánění a projíždí si fotky.*
Rose Salvatore- Poèet pøíspìvkù : 3668
*Při projíždění všech fotek jí přijde zpráva od Damona. Po přečtení se nad ní lehce zasměje se najede na odpověď.*
- kód:
Nákupák nenafoukli. Mám krásnej mobil s motivem San Francisca. Žárlit bys možná měl, tahal mě do bazénu. Každopádně už jsem doma, sama a stihla jsem si obstarat i pytlíky s krví do ledničky. Řekni mi, jak jsem šikovná. R.
*Když jí znovu zapípá zpráva, natáhne se pro mobil a lehna si na postel na břicho. Přečte si jí a usměje se nad tím.*
- kód:
Je to sladký, ale žárlit nemusíš. A ano, jsem, proto sis mě taky vybral. Proč si píšeme zprávy a nejsme spolu, když můžeme?? :)))))
*Ještě si přečte, co Damon odepsal a zavrtí s úsměvem hlavou. Pročeše si vlasy, hodí si je všechny přes obnažené rameno a hodí mobil do tašky, přehodí si tam i peněženku kdyby náhodou a vyrazí z domu za Damonem. Dole shrábne klíče a zamkne za sebou, aby tam nepřišla další nečekaná návštěva a koukne na svoje auto. Nakonec do něj sedne a sešplápne plyn, aby byla u Damona co nejrychleji.*
*Dojde s Damonem ke svému domu, vyloví z kabelky klíče a odemkne vejde dovnitř a přidrží mu otevřené dveře.* Račte vstoupit, sire. *Pokyne mu rukou dovnitř a usměje se.* Obslužte se prosím v kuchyni, dokud se nepřevléknu do šatů, budu hned zpět. *Natáhne se k němu a dá mu pusu na tvář. Nehodlá se ho už ptát, jestli může, protože jí to chybí. Odtáhne se od něj a pokrčí nevinně rameny.* Chvilinku pouhou. *Mrkne na něj a vycupitá schody do patra, shodí ze sebe po cestě boty a kabelku hodí na pohovku v obýváku. Vběhne do ložnice a sundá ze sebe triko i džíny. Chvíli se prohrabuje ve skříni a pak vytáhne šaty. . Oblékne si je, vytáhne i psaníčko a dojde do koupelny, kde si zvýrazní oči tužkou a řasenkou a pročeše si vlasy, které má lehce zvlněné. Nechá si je splývat přes ramena a záda a seběhne dolů.* Jsem připravená. *Zavolá na Damona a nazuje si boty.*
*Dojde s Rose k jejímu domu a vstoupí,když ho pozve*Dobře*kývne s úsměvem*není kam spěchat*rozejde se do kuchyně a sedne si tam na židli.Nedá si vůbec nic.To,co měl v penziónu mu stačilo,navíc ještě jdou na párty,kde taky bude pít.Když Rose zavolá,že je hotová,zvedne se ze židle a z kuchyně zamíří rovnou za ní.Prohlédne si jí od hlavy dolu a usměje se na ní*sluší ti to..*pochválí jí*tak,můžeme??*pozvedne obočí a než by čekal na odpověď,rozejde se ke dveřím,aby jí je mohl zase jako gentleman otevřít.Ví,že takhle hra už skončila nebo v nejbližší době skončí,protože půjdou mezi lidi,který znají,takže se budou muset mezi sebou bavit normálně.Přesto jí ty dveře otevře*
Damon Salvatore- Poèet pøíspìvkù : 3663
Děkuji... *Usměje se zářivě a přikývne.* Jdeme... *Koukne na něj, jak jí otvírá dveře, vezme si z kabelky mobil a vhodí ho do psaníčka, přidá tam peněženku, klíče a vyjde z domu. Počká, až Damon zavře dveře, zamkne a vrátí klíče do psaníčka. Vezme Damona za ruku a políbí ho.* Už nehraju.... Chci se tě dotýkat a líbat tě bez trestu. *Zasměje se a políbí ho znovu.Pak s ním vyrazí ke Grillu.*
*Když kolem něco Rose projde ven,vyjde hned po ní a zavře dveře.Počká až zamkne,že se vydají do Grillu.Když ho políbí,polibek jí opětuje*Já už taky ne*vydechne a i ten druhý polibek jí z radostí opětuje.Chytne jí znovu za ruku a ruku v ruce se s ní vydá do Grillu na tu párty,na které si myslí,že se bude nudit*
*Dojde domů promrzlá na kost a skopne boty z nohou hned za dveřmi.Psaníčko odhodí na pohovku v obýváku a hodí sebou do křesla.Vyhodí nohy na stolek a unaveně zavře oči.*
*Přesune se až k Rose před dům, zastaví se u dveří. Zaposlouchá se, aby věděl kde přesně je, když to zjistí tak rozrazí dveře. Up. rychlostí se přesune do obýváku. Usměje se s hybridím obličejem na ni. Tesáky jí v mžiku zakousne do ramene.* Aby více trpěl i on... *Myslí tím Damona, nevěří mu v tom že to nevykecá.* Měj se... *Zahučí na ni a zmizí up. rychlostí z domu.*
Tyler Lockwood- Poèet pøíspìvkù : 479
*Jelikož skoro dřímá,neposlouchá zvuky okolo.Když uslyší ránu ode dveří,vyskočí na nohy a šokovaně zírá na Tylera s hybridím obličejem.* Tylere..... *Vydechne jen a křikne bolestí po tom kousanci.Zůstane stát jako opařená,když je vzápětí pryč.* A kruci...... *Zašeptá,když se podívá na rameno.*
*Když se trochu vzpamatuje z toho šoku,vyběhne schody nahoru a svleče ze sebe ty šaty,hodí je do skříně a obleče si klasické tríčko s krátkým rukávem a černé harémky.Dojde k zrcadlu a podívá se na ten kousanec.Vypadá,že by se mohl zahojit.Sejde schody dolů a v kuchyni si nalije skleničku vodky.Vyexuje jí a sedne si zadumaně k baru.Přemýšlí,o kom to Tyler mluvil a proč jí kousl.Je přesvědčená,že ho na ní poslal Klaus.*
*Přijede k jejímu domu,zastaví ho,vyndá klíčky a vystoupí.Zavře za sebou dveře a rozejde se pomalu k jejímu domu.U dveří se zastaví a zaklepe.Při čekání na to,než mu otevře,sklopí hlavu a zamyslí se nad tím,co jí řekne*
*Trhne sebou,když slyší zaklepání.Tyler by asi neklepal a Klaus už vůbec ne.Vstane od baru a po cestě se v obýváku podívá do zrcadla.Odhrne tričko a koukne se na to rameno.Sykne,když to vidí a zamračí se.Dojde ke dveřím a pro jistotu si přes ramena rozhodí vlasy.Otevře a podívá se na Damona.Usměje se zeširoka.* Ahoj....Už nepaříš v Grillu? *Zvedne jedno obočí a udělá krok dozadu,aby mohl vejít.*
*Zvedne hlavu a koukne na Rose ve chvíli,kdy otevře.Usměje se na ní a zavrtí hlavou*Nope,už v Grillu nejsem*vejde dovnitř,když udělá krok dozadu.Počká,až zavře dveře a pak nastaví ruku s jejíma klíčema*přivezl jsem ti auto.Říkal jsme si,že by se ti mohlo třeba někdy hodit,tak,abys nemusela až k Penziónu...Přeci jen,mít ho před domem je lepší..*usměje se*
Naposledy upravil Damon Salvatore dne Fri Nov 21, 2014 5:39 am, celkově upraveno 1 krát
Svezl ses v mý lásce?? *Zvedne jedno obočí a založí si ruce na prsou.Sykne,když jí štípne ten kousanec na rameni a spustí rychle ruce podél těla.* A jak se ti líbilo řízení mého drahouška? *Usměje se a zamrká na něj.Vezme si od něj klíče.* Dáš si něco?Kávu,čaj,panáka?
Jop*kývne a pozvedne obočí,když sykne bolestí při založení rukou*jsi v pohodě??*spustí ruce podél těla,když si od něho vezme ty klíče*panák zní jako nejlepší z tvé nabídky*pousměje se*takže panáka....*vydechne a rozejde se pomalu ke kuchyni*
Jasný,jsem ok. *Usměje se na něj a uhne pohledem.Lhaní jí nikdy nešlo.* Mám stejný názor.Takže panáka. *Zase se usměje a vyrazí do kuchyně.Z baru vyndá lahev bourbonu a nalije do dvou skleniček.Jednu šoupne Damonovi a sedne si k baru.* Už jste to v Grillu rozpustili všichni,nebo tam ještě skotačí? *Koukne na něj s úsměvem a zašklebí se,když pohne ramenem.Bude mu to muset říct.*
*Vejde do kuchyně hned po ní a sedne si k baru.Vezme si od ní skleničku*Když jsem odcházel,tak tam bylo ještě dost lidí.Možná tam zůstal Stefan,jestli už odtamtud taky neodešel.Čemu bych se ani..*zarazí se,když pohne ramenem a zašklebí se.Tohle se mu přestává líbit*vážně si v pohodě??*pozvedne obočí*Mě se to totiž moc nezdá..
*Podívá se na něj,když přestane mluvit a po jeho otázce si povzdychne.* OK....úplně nejsem....Byl tu Tyler.....no a..... *Odkryje si pokousané rameno a koukne na něj.* Prý aby někdo trpěl....ale nevím o kom mluvil. *Pokrčí rameny.*
*Kouká na ní a poslouchá jí,co říká.Když mu ukáže to rameno,stihne silněji tu skleničku a aniž by se z ní stihl aspoň napít,mu v tý ruce praskne*sakra!*bouchne do stolu pěstí,takže pár střípku roztříští na ještě menší*Já ho zabiju*je naštvaný,takže má zrychlený dech.Zadívá se na ty střepy (Vždyť to nemohl za takovou chvíli zjistit,přeci nemůžu za to,že někam odjeli.Mohl na ně počkat)začne si říkat v duchu*fajn*koukne zpět na Rose*já vím,kdo to měl být*řekne jí a sundá ze sebe bundu,čímž odhalí jeho kousanec na krku*
*Sleduje ho trochu omluvně,když mu ukazuje ten kousanec na rameni a když rozdrtí skleničku,nadechne se,že ho nějak utěší,hned po jeho ráně do stolu nadskočí několik centimetrů do vzduchu.* Damone..... *Promluví na něj tišše a otočí se k pultu pro hadr na bourbon a aby smetla střepy.Setře ten bourbon a střepy si smete na ruku,vyhodí je do koše,propere hadr a setře pult na čisto.Pak mu otře ruku od krve a vyndá mu z ní pár střepů.Smutně se na něj podívá a střetne se s jeho pohledem.Ví,že jí Klaus za žádnou cenu nepomůže,takže tohle je pro ní konečná.Když pak řekne,že ví,kdo to měl být a sundá si bundu,přikryje si pusu dlaní a zůstane na něj koukat.* To ne.......Mluvil o tobě.......Ale proč??Co se stalo? *Dostane ze sebe.Nemůže tomu uvěřit a vlastně ani nechce.Zavrtí hlavou a zvedne se od baru.* To Klaus...... *Do očí se jí nahrnou slzy.* Půjdu za ním.Seženu pro tebe jeho krev,za každou cenu. *Pronese rozhodně a hodí na sebe svetr,který měla v den,kdy jí Damon poprvé políbil.Přejde k němu,zlehka ho pohladí po tváři a opře si čelo o jeho spánek.* Miluju tě.....moc. *Zašeptá,polkne a něžně ho políbí.Pak se radši otočí a rozejde se ke dveřím.*
jop,mluvil o mě*kývne a sklopí oči*počkej,cože??Nope...*na to,že on jí miluje taky už zapomene,protože se s ní loučit nemíní.Zvedne se z té židle a u.r se přemístí před ní*Nikam nepůjdeš Rose*koukne na ní vážně*tohle není o Klausovi....a*polkne*pokud nebudeš mít krev ty,já se jí taky nenapiju,takže...*vydechne a na chvíli se mlčí*Chceš snad,aby tě zase hodil do studny nebo někam jinám??*pozvedne obočí*tohle se prostě Klause netýká,on nic z toho,co Tyler dělá,neovládá....takže se zase otoč*chytne jí za paže,aby se jí nedotkl té rány na rameni a otočí jí*pro jednou mi zkus věřit,vrať se do kuchyně a buď tady..Já už něco vymyslím.Neříkám,že půjdu na smrt za Klausem,i když to oba potřebujeme....Vím,kdo by mohl pomoct,aspoň v radě,jak na něho,ale nejdříve musíme něco zařídit*začne jí po tlačit do zad,aby šla do kuchyně*všechno to bude zase OK...dobře?
Strana 4 z 14 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 9 ... 14
Strana 4 z 14
Povolení tohoto fóra: