TheVampireDiariesRPG
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Dům Rose a Trevora

+5
Klaus Mikaelson
Mason Lockwood
Enzo
Rose Salvatore
Damon Salvatore
9 posters

Strana 5 z 14 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 9 ... 14  Next

Goto down

Dům Rose a Trevora  - Stránka 5 Empty Re: Dům Rose a Trevora

Příspěvek pro Rose Salvatore Fri Nov 21, 2014 3:58 pm

*Zasekne se, když se před ní objeví a zvedne k němu oči.* Damone, já tam musím, víš sám, že začátek je pomalý, ale pak se to rozjede. Nenechám tě znovu trpět, takže... *Udělá krok do strany.* Není to o Klausovi? A kdo si myslíš, že z Tylera udělal hybrida? Kdo si myslíš, že mu řekl o tom, že jeho strýček nežije a můžou za to zdejší upíři??? Myslíš, že si to vyčetl z čajových lístků? Těžko Damone, stojí za tím Klaus, stejně jako za vším. *Dá si ruce v bok a kouká na něj jako na blázna.* Napiješ se, i kdybych ti to měla nalít do krku násilím. A věř, že se mi to povede, protože čtyři století náskok je znát. *Zamračí se.* Ty si myslíš, že zrovna teď mě zajímá nějaká studna? Ne.... Vážně nezajímá. *Zavrtí hlavou a když jí otočí za ty paže se slovy ''zkus mi věřit'', protočí oči, aby to neviděl.* Damone.....Já ti věřím, ale... *Mávne nad tím rukou a nechá se tlačit zpátky do kuchyně.* Počkej, počkej, počkej, počkej...Já budu tady....a ty půjdeš pryč......??? Jako vážně? *Otočí se na něj v kuchyni a zaťuká si na čelo.* Tak to asi ne....Jestli odejdeš, tak jsem do dvou minut po tvém odchodu pryč taky a nepomůže ti žádný rozkazování, dělání očí a podobně *Dodá ještě.Přece jí tu nemůže nechat.*
Rose Salvatore
Rose Salvatore

Poèet pøíspìvkù : 3668

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Damon Salvatore Fri Nov 21, 2014 4:12 pm

*Vydechne do prázdna*Rose nedělej to ještě těžší než to je.Nechceš přeci,abych tě někam přivázal a držel tě tu násilím jen proto,aby ses nevydala za tím křížencem,který ti stejně nic nedá...A nebo z toho vyjdeš ještě hůř,než na tom jsi teď.Já tě chápu,taky bych se tomu všemu raději vyhnul...ty halucinace a neovladatelný hlad,ale...*polkne*vím,jak nám pomoci.Vím,jak od Klause získám jeho krev,ale potřebuju,abys ty byla tady v bezpečí,rozumíš??Udělej to kvůli mě a pro jednou mi v něčem důvěřuj.Je to důležitý Rose....*kouká na ní vážně.Opravdu nechce,aby šla s ním a už vůbec,aby šla za Klausem*takže tě prosím znovu.Zůstaň v domě a nechoď za Klausem...dobře?*pozvedne obočí*slibuju,že až bude po všem nebo,až bude jistota,že to všechno vychází,řeknu ti o co tady šlo a proč je tohle všechno důležitý,ano?Řeknu ti pak co budeš chtít,jen...tu zůstaň..*zopakuje nějaká slova a doufá,že tentokrát to vyjde a ona v domě zůstane.Ví,že kdyby jí řekl o tom,že jde hledat Tylera,už by se odtamtud nedostal ani on*
Damon Salvatore
Damon Salvatore

Poèet pøíspìvkù : 3663

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Rose Salvatore Fri Nov 21, 2014 4:21 pm

*Nadechne se, že mu něco odpoví, ale jelikož Damon mluví pořád dál, poslouchá ho a sleduje ho chvíli přimhouřenýma očima, jako by mluvil cizím jazykem a ona mu nerozuměla. Když domluví a skončí tím, že má zůstat, kecne si na barovku a chvilku na něj kouká.* Fajn..... Tak jdi, kam chceš. *Mávne rukou a podepře si bradu rukou. Místo na Damona se zadívá na stůl a přemýšlí, co bude dělat. Rozhodně tady nehodlá zůstat a čekat, co bude. Vyexuje skleničku s bourbonem a dolije si další.* Zůstanu tu....Dej mi na dveře řetěz, abys měl jistotu. *Zamračí se zlehka. Ví, že to Damon myslí dobře, ale má plné zuby toho, jak jí pořád všichni drží stranou něčeho.* Uvědomujete si, vy všichni... Ty, Enzo, Lexi.. že jsem taky svéprávná a dospělá osoba? Nejsem dítě a nejsem ani slaboch, nemusíte mě pořád odsouvat na vedlejší kolej. *Vstane z té židličky a přejde do obýváku, kde si kecne do křesla.Má toho plné zuby.*
Rose Salvatore
Rose Salvatore

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Damon Salvatore Fri Nov 21, 2014 4:33 pm

*Sleduje jí a poslouchá,co říká*Jop..Kdyby Enzo a Lexi byli ve městě,všechno by bylo jinak,ale vzhledem k tomu,že odjeli z města pryč,to tak jednoduchý nebude...A řetěz na dveře ti dávat nebudu,stejně bys mohla utéct oknem*zašklebí se a trochu pohne krkem,protože ho to bolí*ale říkám ti,že pokud za ním půjdeš a dostaneš od něho krev s tím,že za to budeš muset udělat něco,co nikdo z nás nechce.Možná skončíš tak,jako posledně Stefan....Já si od něho tu krev nevezmu,i kdybych měl utéct někam za hranice*tentokrát už i vážně mluví*takže buď oba,nebo nikdo.Rozmysli si to*vejde do kuchyně a vezme do ruky svou bundu,kterou si následovně i obleče.Má své plány a ty uskuteční.Musí se zbavit Tylera.Nebo to aspoň zařídit nějak,aby mohl Klause přes Tylera vydírat.Nadechne se a vyjde z kuchyně,rozejde se pomalu ke dveřím.Chce odtamtud odejít dřív,než se začnou hádat a bude to všechno ještě horší,než bylo nebo se zdálo být*
Damon Salvatore
Damon Salvatore

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Rose Salvatore Fri Nov 21, 2014 4:45 pm

Proboha Damone..... *Vydechne, když skončí svůj proslov a zavrtí hlavou. Vyexuje skleničku a mrskne s ní na stůl.Sleduje ho,jak se vrací do kuchyně, bere si bundu a rozchází se ke dveřím. Zavrtí hlavou a zapře se do křesla, že se zvedne. Podlomí se jí ruka, kde má poraněné rameno a výskne bolestí. Vyskočí na nohy a dojde před Damona.* Já tu zůstanu... Ale napiš mi prosím a napiš mi brzy. *Řekne smířlivě a podívá se na něj.Nechtěla na něj být hnusná, ani nic jiného, ale mrzí jí, že tu má sedět, čekat na nějaké blludy a být sama., zatímco Damon na tom bude stejně, jen někde daleko od ní. Chytne ho za paži a dlouze ho políbí.Pak se odtáhne a otevře mu dveře. Do ruky mu vloží klíče od auta, protože kdyby je měla u sebe, nasedla by do něj a jela pryč.* Kdyby náhodou. *Pokrčí ramenem a koukne mu do očí.* Hlavně se nezapomeň PROSÍM ozvat brzy. *Řekne potichu a smutně a počká, než odejde.*
Rose Salvatore
Rose Salvatore

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Damon Salvatore Fri Nov 21, 2014 4:58 pm

*Zastaví se,když se předním objeví Rose.Uleví se mu,když nakonec povolí a řekne,že zůstane doma*Napíšu ti,neboj*pousměje se a opětuje jí polibek.Vydechne,když mu i otevře dveře.Usměje se a udělá krok,že půjde.Zastaví se,když mu dá do ruky klíče od jejího auta*To jako,abych měl jistotu,že nikam neodjedeš??*pozvedne obočí a také se jí zadívá do očí*napíšu ti hned,jak to bude možné,slibuju..*řekne svá poslední slova a vyjde ze dveří ven.Klíče schová do kapsy od bundy a naposledy se na ní otočí.Hned hlavu vrátí,zadívá se před sebe a rozejde se pryč od jejího domu,doufajíc,že mu jeho plány vyjdou a budou oba zase v pohodě.A to všechno dřív,než se vrátí Lexi s Enzem z výletu,na který je donutil jet*
Damon Salvatore
Damon Salvatore

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Rose Salvatore Fri Nov 21, 2014 6:18 pm

*Sleduje ho,jak odchází a když se na ní otočí,píchne jí u srdce.Má pocit,že ho vidí naposledy.Zabouchne za ním dveře a opře se o ně.Chvilku přemýšlí a pak vyběhne nahoru do ložnice,převleče se a vezme si tričko se spadlým ramenem,aby se jí ta látka nedotýkala zranění.Harémky si nechá a vezme do ruky mobil.Ví,kdo jim pomůže a je jasná páka proti Klausovi.*
kód:
Katie,Damona pokousal hybrid.Je někde venku.Najdi ho a zachran ho,než udělá blbost.Děkuju,Rose.
*Odešle jí zprávu a hodí sebou na postel.*

Naposledy upravil Rose O'Brien dne Sat Nov 22, 2014 6:41 am, celkově upraveno 1 krát
Rose Salvatore
Rose Salvatore

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Rose Salvatore Fri Nov 21, 2014 10:35 pm

*Přečte si zprávu od Katie,zatímco doted nervozně pochodovala po domě a zamračí se nad tím poučením.Chce jí vysvětlit,proč jí neřekla o tom,že je kousnutá,ale vzdá to a hodí mobil na gauč v obýváku.Rozejde se do kuchyně,ale hned jí vrátí zpátky vyzvánění,které má jen na Damona.Rychle se vrátí a trochu provinile se mu ohlásí do telefonu.* Damone? *Kousne se do rtu a čeká jekot.*

Naposledy upravil Rose O'Brien dne Sat Nov 22, 2014 6:42 am, celkově upraveno 1 krát
Rose Salvatore
Rose Salvatore

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Rose Salvatore Fri Nov 21, 2014 10:51 pm

*Vydechne a sedne si do křesla,když začne mluvit,poslouchá ho,až dokud neskončí.* Omlouvám se,zlato...Já prostě nedokázala jen tak sedět a čekat,až ti něco provede.Není to tak,že bych ti nevěřila...Ani to neber tak,že Katie má být tvoje chůva.Sám jsi viděl,co dokázala s těmi upíry v domě....Vzpomínáš? *Zašeptá měkce.* Nezlob se,určitě jsem to nemyslela špatně. *Povzdychne si a vstane z křesla,znovu zamíří do kuchyně,kde se jí udělá mdlo a chytne se ubrusu na stole,který sjede a velká skleněná mísa s ovocem s obrovskou ránou dopadne na zem a rozletí se na tisíc kousků.Chvilku na to mlčky kouká a zapomene,že telefonuje.*

Naposledy upravil Rose O'Brien dne Sat Nov 22, 2014 6:43 am, celkově upraveno 1 krát
Rose Salvatore
Rose Salvatore

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Rose Salvatore Fri Nov 21, 2014 11:17 pm

Ona....? Damone,mrzí mě to,jen jsem jí požádala,aby tě našla a pomohla ti.Je mi to líto.... *Vydechne.Mohlo jí dojít,že Damon se bude vzpírat a Katie to nenechá být.* Jsem v pohodě.... *Zašeptá,když jí osloví.* Spadla mi mísa s ovocem ze stolu.....Jen to tu uklidím. *Povzdychne si a klekne si na zem.* Já ti věřím.....Opravdu.Jen bud opatrný,prosím. *Mluví potichu,protože jí začala třeštit hlava.* Damone......Jak se cítíš?

Naposledy upravil Rose O'Brien dne Sat Nov 22, 2014 6:44 am, celkově upraveno 1 krát
Rose Salvatore
Rose Salvatore

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Rose Salvatore Sat Nov 22, 2014 12:15 am

Jo,spadla společně s ubrusem,který jsem strhla.... *Zašeptá a sbírá ty největší střepy.Když se jí pak zeptá,podívá se do podlahy a semkne rty.* Myslím,že ano.... *Pokusí se vstát a škubne jí v tom rameni.Skyne a podívá se na tu ránu,radši rychle odvrátí zrak.Vyhodí střepy do koše a sedne si.* Damone....? *Hlesne pak do telefonu.* Mám strach.... *Dodá tak potichu,že jí je sotva rozumět a položí si čelo na stůl.*

Naposledy upravil Rose O'Brien dne Sat Nov 22, 2014 6:56 am, celkově upraveno 1 krát
Rose Salvatore
Rose Salvatore

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Rose Salvatore Sat Nov 22, 2014 12:51 am

Damone...Nemusíš kvůli mně vymýšlet jiný plány.Já... *Semkne rty a podívá se před sebe.* Nechci ti kazit,co máš vymyšleno.... *Zavrtí hlavou a prohrábne si vlasy.Chce ho u sebe,ale nechce aby se jeden na druhého dívali a čekali až bude konec.* Já to zvládnu.... *Pronese nepřesvědčivě a sleze ze stoličky.Vyrazí do obýváku a trefí čelem futra,protože nedává pozor.* ááááááu! *Křikne a tře si bouli.*

Naposledy upravil Rose O'Brien dne Sat Nov 22, 2014 6:58 am, celkově upraveno 1 krát
Rose Salvatore
Rose Salvatore

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Rose Salvatore Sat Nov 22, 2014 1:20 am

Damone neboj se,já.... *Nestačí ani doříct,že jen narazila do futer a kouká na mobil,který zavěsil.Prohlíží si jejich společnou fotku na tapetě a neubrání se slzám v očích.Neví,co má dělat.Jeho starostlivý ton jí dojal.Chvilku pochoduje po obýváku a když se setká se svým odrazem v zrcadle,zhrozí se.Udělá se jí ještě hůř a sesune se  podél zdi na zem.*

Naposledy upravil Rose O'Brien dne Sat Nov 22, 2014 6:58 am, celkově upraveno 1 krát
Rose Salvatore
Rose Salvatore

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Damon Salvatore Sat Nov 22, 2014 1:33 am

*Přijde k jejímu domu.Je mu trochu hůř a tak se u domu trochu uklidní.Když se vydýchá,přejde ke dveřím a zaklepe na ně.Rukou se opře o zeď a čeká,až mu otevře dveře*
Damon Salvatore
Damon Salvatore

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Rose Salvatore Sat Nov 22, 2014 1:45 am

*Když uslyší zaklepání,hned se podél zdi škrábe na nohy.Rozejde se ke dveřím rychlým krokem a chvilku se podrží kliky,než otevře,protože se jí udělají mžitky před očima.Pak dveře otevře a pousměje se na Damona.Smutně se na něj podívá,když vidí,že je bledší než ona.Chytne ho beze slova za ruku a zdravou rukou ho obejme tak,aby se nedotkla kousance na jeho krku.*
Rose Salvatore
Rose Salvatore

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Damon Salvatore Sat Nov 22, 2014 2:10 am

*Když ho obejme,obejme jí taky.Je rád,že je na tom ještě dobře*Jsem tady *šeptne a na moment zavře oči*Půjdeme dovnitř?*zeptá se když otevře oči.Ne,že by mu to bylo nepříjemné,ale nechce stát venku.*

Naposledy upravil Damon Salvatore dne Sat Nov 22, 2014 4:10 am, celkově upraveno 1 krát
Damon Salvatore
Damon Salvatore

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Rose Salvatore Sat Nov 22, 2014 2:21 am

Jsem ráda,že jsi tu... *Zašeptá,když jí obejme.* Jasně,nebudeme stát venku. *Poodejde ode dveří,aby mohl projít a zavře za ní dveře.* Neodpověděl jsi mi na to,jak se cítíš. *Podotkne potichu a podívá se na něj.Samotné  jí je momentálně na omdlení,takže se opře o polici vedle sebe a přimhouří oči.*

Naposledy upravil Rose O'Brien dne Sat Nov 22, 2014 6:59 am, celkově upraveno 1 krát
Rose Salvatore
Rose Salvatore

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Damon Salvatore Sat Nov 22, 2014 2:39 am

*Vejde s ní dovnitř a zadívá se na ní,jak se opře o polici*Je mi fajn *šeptne* zato,ty jsi na tom špatně *úplně nejlíp mu není,ale odmítá to přiznat*měla by sis sednout...a nebo lépe,lehnout si.Bude ti líp,věř mi.Jestli chceš pomůžu ti nahoru...*vydechne*

Naposledy upravil Damon Salvatore dne Sat Nov 22, 2014 4:11 am, celkově upraveno 1 krát
Damon Salvatore
Damon Salvatore

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Rose Salvatore Sat Nov 22, 2014 2:51 am

*Zavrtí hlavou a podívá se na něj.* Nejsem na tom špatně....jen se mi motá hlava a dělají se mi mžitky...Nemyslím,že mi ležení pomůže. *Hlesne a narovná se.* Myslím,že bourbon to spraví. *Rozejde se pomalu do kuchyně a opře se u futer.* Musíme něco vymyslet... *Cítí,jak se jí zrychluje tep a buší ve spáncích.Chytne se za hlavu a pokračuje k baru,odkud vytáhne lahev a třesoucíma rukama nalije do dvou skleniček.* Nezlob se za tu Katie..... *Zašeptá omluvně.*

Naposledy upravil Rose O'Brien dne Sat Nov 22, 2014 7:01 am, celkově upraveno 1 krát
Rose Salvatore
Rose Salvatore

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Damon Salvatore Sat Nov 22, 2014 3:03 am

*Rozejde se za ní pomalu do kuchyně a sleduje jí,jak nalívá bourbon*Už to nech být*přejde k baru a posadí se na židli*Něco se vymyslí.Já něco vymyslím a udělám cokoliv proto,aby jsme to oba přežily... *vydechne*Jsem na tom líp jak ty...

Naposledy upravil Damon Salvatore dne Sat Nov 22, 2014 4:13 am, celkově upraveno 1 krát
Damon Salvatore
Damon Salvatore

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Rose Salvatore Sat Nov 22, 2014 3:16 am

*Koukne na něj přes okraj skleničky,když se napije bourbonu a zavrtí hlavou.* Nemyslím,že jsem na tom hůř než ty....Jen jsi chlap,umí to maskovat,taky to asi líp zvládáš....Necítím se na umření. *Hned jak to dořekne se jí podlomí kolena a zamaskuje to tím,že si kecne na židli.Podepře si hlavu rukou a chvíli sleduje zbytek bourbonu ve skleničce.Zvedne oči k Damonovi a pousměje se.* Vážně myslíš,že zachráníš nás oba?

Naposledy upravil Rose O'Brien dne Sat Nov 22, 2014 7:10 am, celkově upraveno 1 krát
Rose Salvatore
Rose Salvatore

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Damon Salvatore Sat Nov 22, 2014 3:32 am

Já se na umření taky necítil a pak jsem najednou začal kašlat krev a všechno bylo jinak..*zašklebí se a koukne na ní,jak se jí podlomily kolena a hned na to si sedla.Nijak to nekomentoval*Jop,zachráním nás oba,jen musím vymyslet jak.Bez toho,abych tě tu nechával samotnou*pousměje se nad tím.Zatím ho sice nic nenapadá,ale věří v to,že na něco v čas přijde*
Damon Salvatore
Damon Salvatore

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Rose Salvatore Sat Nov 22, 2014 3:51 am

Kašlat krev.... *Povzdychne si.Nedokáže si připustit,že se to opravdu děje.Podepře si čelo.* Damone....já to tady zvládnu sama,nemusíš se o mě starat,vážně.... *Loupne po něm očima.Dopije bourbon a dolije si skleničku.Když jí zvedne ke rtům,píchne jí v rameni a upustí jí na zem,odkryje si vlasy z ramene.Podívá se na ten kousanec a pak na Damona.Má v očích strach*

Naposledy upravil Rose O'Brien dne Sat Nov 22, 2014 7:11 am, celkově upraveno 1 krát
Rose Salvatore
Rose Salvatore

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Damon Salvatore Sat Nov 22, 2014 4:00 am

Chci tu s tebou být a starat se o tebe dokud budu moct.Já to nějak vyřeším i odsud,věř mi*pousměje se a koukne na zem,když jí spadne z ruky sklenička.Potom hned koukne na ní a zrovna ve chvíli,kdy ona koukne na něho.Polkne*To bude dobrý..*kývne a zvedne se z té židle*hlavně teď neslejzej z té židle,já to uklidím*odejde pro smetáček a lopatku.Přejde před ní,sedne si do dřepu a smete ty střepy.Trochu se mu zamotá hlava,takže se zhoupne a zamrká očima.Hned potom si stoupne a odnese to do koše*všechno to zvládneme*pořád věří v to,že je oba zachrání.Vezme hadr a pomocí nohy to vytře.Hadr zase odnese a vrátí se na židli*
Damon Salvatore
Damon Salvatore

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Rose Salvatore Sat Nov 22, 2014 4:12 am

*Bez dechu ho sleduje a jen mu přikývne,že nebude slézat ze židle.Kouká na něj,jak se zhoupne a škubne sebou.* Damone.... *Hlesne a přikryje si pusu dlaní.Ráda by věřila tomu,že to zvládnou,ale začíná ztrácet naději a zmocnuje se jí panika.Zavrtí hlavou nad jeho posledními slovy.* Já se bojím.... *Koukne na něj opravdu ustrašeně ,když se znovu posadí.Pomalu sjede ze židle a zkousne si ret.* Musím něco udělat,tohle nevydržím..... *Prohrábne si nervozně vlasy.*

Naposledy upravil Rose O'Brien dne Sat Nov 22, 2014 7:12 am, celkově upraveno 1 krát
Rose Salvatore
Rose Salvatore

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sponsored content

Sponsored content

Návrat nahoru Goto down

Strana 5 z 14 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 9 ... 14  Next

- Similar topics

Povolení tohoto fóra: